Digitalni Print

Digitalni tisak velikog formata je tehnologija koja omogućuje tisak malih i srednjih naklada neisplativih za tisak klasičnom tehnologijom offset tiska. Osim mogućnosti tiska malih naklada prednost digitalnog tiska je u njegovoj brzini.

Naručitelj više nije prisiljen tiskati velike naklada promotivnih i drugih materijala nego se tiska onoliko koliko je zaista potrebno. Kao i u klasičnom offset tisku pri izboru papira mogućnosti su gotovo neograničene: od sjajnih i matiranih premaznih papira, samoljepljivih folija pa sve do specijalnih papira. Povezana sa digitalnim tiskom je i sve češća primjena personalizacija otisaka namijenjena direktnom obraćanju ciljanom klijentu. Primjene digitalnog tiska su neograničene.

Kreativne mogućnosti, brzina ispisa i prednosti malih naklada idealne su za sve vrste komuniciranja sa tržištem.Osim digitalnog tiska malog formata našim klijentima nudimo i ispis velikog formata. Primjene digitalnog tiska su neograničene i susrećemo ih na svakom koraku.

U domeni tiska digitalnog velikog formata nudimo ispis jumbo i city light plakata, ispis na folije za oslikavanje vozila, print i kaširanje na različite pločaste materijale. U segmentu direktnog marketinga i oglašavanja svojim klijentima nudimo sve vrste POS i oglasnih sistema kao što su roll-up banneri, transparenati, podna i prozorska grafika i promo pultevi.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za digitalni print slobodno nam se javite.

    Koristimo kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva na našoj web stranici. Pregledavanjem ove web stranice prihvaćate našu upotrebu kolačića.

    The product has been added to your cart.

    Continue shopping View Cart